mail  |   home
 
 
 
                                                           Beste bezoeker,
 
 
Wegens aangekondigde werken in GENT is ons kantoor terug op de oude vertrouwde stek in MARIAKERKE, beekstraatdries 32.
Het telefoonnummer 09/2291517 is buiten dienst gesteld, het unieke nummer is nu 0473/51.96.21
 
Meer dan twintig jaar ervaring in het voeren van de boekhouding voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine vennootschappen, dat is het sterke punt van mijn kantoor. Ook jonge zelfstandigen en mensen die in bijberoep willen beginnen zijn bij mij altijd welkom.
 
Ik verzorg de totale boekhouding, vanaf het boeken der documenten tot het indienen van de BTW- en belastingsaangiftes. Wenst u echter zelf een stuk van de boekhouding te voeren (bv verkoop facturatie) dan kan dat ook. Daarvoor kan u een beroep doen op de budgetvriendelijke software van C-Logic. (screenshot software)
 
Een persoonlijke aanpak staat centraal. Indien u een afspraak maakt kan ik u een eerste contact garanderen binnen de eerste vijf werkdagen. Als dit gesprek leidt tot een samenwerking dan is het bovendien gratis.
 
Voor de boekhouddiensten hanteer ik trouwens een doorzichtig prijsbeleid. Er kan gewerkt worden met een uurprijs of met een forfait. Concrete afspraken worden desgewenst op papier gezet.
 
Als lid van het BIBF garandeer ik u een permanente kwaliteit in dienstverlening, zoals de wet het voorschrijft. Bij die organisatie kan u terecht met uw vragen over mijn beroep.
 
Frank Deruyck, boekhouder erkenningnummer BIBF 201306
 
 
Boekhoudkantoor Deruyck, boekhouding met een persoonlijke aanpak | min res 1024 px | webdesign lason.be
 
tel    +32 473 51 96 21
mail   info@boekhoudkantoorderuyck.be